lite om vad jag gjort tidigare.,,,

Jag är ursprungligen hantverkare och har tidigare arbetat både med egen specialtillverkning av skor och tillverkning av musikinstrument. Jag har oxå vid sidan av bedrivit en viss konstnärlig verksamhet, då jag med en egen teknik tillverkade reliefer i trä och olja. En kort men uppskattad period med flera separatutställningar.

 

Det första egna huset hade varken el, vatten eller avlopp, och dessutom visade det sig vara angripet av hussvamp, varje husägares värsta mardröm. Så det var bara att, som 25-årig trebarnsfar, börja lära sig om hus. Så mitt i vintern rev vi de angripna delarna av torpet, det mesta eldade vi upp, men grunden brändes med gasolbrännare, varefter det hela byggdes upp igen, men nytt virke. Sen byggde vi till ett sovrum, en hall och ett badrum av bara farten. Sen dess har jag ritat och byggt tre stycken bostadshus i egen regi/för egen hand. Nånstans mitt i detta så förstod jag att det nog var arkitekt jag skulle bli. Så fem år av mitt liv har jag tillbringat pendlandes för studier på  KTH-A i Stockholm.

 

Sedan 2004 delar jag kontor med ytterligare två arkitekter, en byggmästare samt några konstnärer, i den gamla kyrkskolan i Järna. Omgiven av grönskande lindar och med den medeltida kyrkan som närmaste granne. Stora fönster och blankslitna golv.

Adressen är Mölnbovägen 4 och ingången är på baksidan.
Känn dig välkommen!